Lia Savonea și dublul standard

SEFA CSM IL DISTRUGE PE ORBAN “, ne spune ziarul Lumea Justiției, bine cunoscut pentru servilismul dedicat coaliției PSD-ALDE.

Lia Savonea declară că : ” își manifestă dezacordul față de exprimarea publică, cu depășirea limitelor admisibile ale discursului public a unor astfel de opinii privind modalitatea de efectuare a cercetării disciplinare, modul în care membrii Consiliului ar trebui să își desfășoare activitatea și indicarea unei soluții ce ar trebui pronunțată cu privire la acțiunea disciplinară exercitată. “.

Comunicatul este emis cu referire la atitudinea publică a Partidului Național Liberal.

Acestea fiind spuse, noi ne punem o mare întrebare. De ce președintele CSM emite comunicate doar atunci când vine vorba de partidele de Opoziție?

Pe 27 decembrie 2018, prezent la Antena 3, Liviu Dragnea emite o serie de atacuri la adresa Justiției și a magistraților :

“Noi suntem DNA, nu era doar o lozincă. Era conceptul lor, noi suntem deasupra legii. Undei Kovesi? La parchetul general, de acolo conduce DNA. Are întâlniri săptămânale cu oamenidinDNA și stabilesc lucruri.”

“Este un proces care a ajuns la apogeu. Acum la DNA suntabuzuri maimari decât înainte. Acum, cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții. (…) Suntmii, sute deoameni condamnați nelegal.”

“Și acum sunt judecători cărora le e frică de SRI,de DNA. Cu toate  nu mai sunt anchetați de SRI, ci de secția aia specială” .

Printr-o cerere de informații publice grupul civic RESET a încercat să afle care a fost atitudinea CSM cu privire la aceste declarații :

” În cazul declarațiilor menționate de dumneavoastră în solicitare, nu a fost emis un comunicat de presă. ”

capture1

Având aceste aspecte în față, vom mai adresa o întrebare : Doamnă președinte CSM, Lia Savonea, unde vă este imparțialitatea ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: