Carmen Dan mimează grija față de polițiștii români și profită de tragediile acestora

Mi-aș fi dorit să vă fi preocupat atât de mult Poliția Română și atunci când polițiștii au fost omorâți, cu sânge rece, în misiune. Vă mai amintiți de polițistul Sorin Vezeteu? ” – declară Carmen Dan, în suspine.

Această declarație vine în contextul atacării la CCR a recentelor modificari aduse la legea Politiei Romane.

Carmen Dan continuă monologul încercând să influențeze emoțional publicul : ” Familia lui și, din păcate, multe altele asemenea ei, așteaptă de la noi măsuri pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Atunci când s-au produs, ați tăcut. Acum faceți campanie…

Pentru cei care nu știu la cine face referire Carmen Dan, Sorin Vezeteu a fost polițistul asasinat, prin lovituri de cuțit, într-o gară din Suceava ( link – https://goo.gl/Qib8is ).

Încercând să influențeze publicul ( probabil a căpătat experiență din cazul jandarmeriței din 10 august ) aceasta uită a cui e responsabilitatea față de viețile politiștilor.

Ce a făcut Carmen Dan pentru a se asigura că tragedii, precum cea descrisă mai sus, nu vor mai avea loc ? A oferit, în martie 2018, o vesta anti-înjunghiere la 10 polițiști. De atunci, tăcere, tăcere și iar tăcere…

Ne-au dat o vestă la 10 oameni. Vesta este individuală, nu ştim cum s-o distribuim, cui s-o dăm! E o bătaie de joc, mai bine nu ne dădeau. Vă dau un exemplu, la mine la secţie colegii au spus ‘ori toţi, ori niciunul’, eu nu pot să îmi permit să am vesta pe mine şi colegul meu să nu poarte un astfel de obiect de protecţie. Pe scurt, 80% dintre poliţiştii pe care îi vedeţi pe stradă sunt expuşi la o moarte violentă cum a avut colegul ucis la Suceava. (…) Poliţistul trebuie să aibă confortul psihic că are vesta aceea pe el “, a declarat, pentru Epoch Times, Vasile Zelcă, IPJ Constanţa, preşedinte Birou Teritorial.

De curiozitate, grupul civic RESET a formulat o cerere de informații publice pentru a afla câte astfel de veste au fost oferite în perioada martie 2018 – ianuarie 2019.

capture

În final,  tragem concluzia că realitatea cruntă ne prezintă o fostă secretară, ajunsă ministru, care exploatează la maxim anumite tragedii, în scopuri politice.

Vom reveni cu mai multe informații!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: