PSD Bacalbașa – Teorii ale conspirației pe linie de partid

Lovitură de stat, Antifa, Soroș, trupe paramilitare din Moldova, pungi cu urină, protestatari cu praștie, sunt unele din multele elemente SF ale teoriilor conspiraționiste ce iau naștere in sediul PSD din Kiseleff.

Era evident că pesedistul Bacalbașa nu putea sta deoparte, mai ales că acesta a fost și victima unei îmbrânceli, acțiune sponsorizată de către forțele oculte ale lui Soroș.

Nu știm dacă este o isterie în masă în PSDragnea, dar observăm că din ce în ce mai multe personaje roșii se întrec în teorii care mai de care. Astăzi. PSD Bacalbașa face o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Gaza.

În continuare, vă redăm interviul conspiraționistului si iubitorului de literatură S.F., PSD Bacalbașa.

 

Reporter: Cum vi s-a părut intervenţia jandarmilor?

Nicolae Bacalbaşa: „Eu ştiu de exemplu că de patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci… zicându-se că se încalcă legi acolo”.

Reporter: Nu înţeleg paralela pe care aţi făcut-o…

Nicolae Bacalbaşa: „Dvs. nu înţelegeţi, poate alţii înţeleg. Să zicem că eu nu am inteligenţa necesară să explic destul de clar”.
(…)

Reporter: Sugeraţi că jandarmii ar fi trebuit să fie şi mai agresivi?

Nicolae Bacalbaşa: „Nu, jandarmii au acţionat conform tuturor normelor legale”.

Reporter: Deci spuneţi că violenţa jandarmilor a fost justificată?

Nicolae Bacalbaşa: „Dom’ne, este o chestie inerentă. Ia încercaţi să vedeţi cam cum se întâmplă în America. În America, dacă te opreşte poliţistul şi tu nu pui mâinile pe volan, are dreptul să scoată arma”.

Reporter: Numai că în Piaţa Victoriei erau şi copii şi părinţi şi persoane în vârstă.

Nicolae Bacalbaşa: Păi, aici s-a încercat manipularea, cine a adus copiii este iresponsabil, pentru că s-a ştiut din timp că va fi o manifestare violentă”.

(…)

Reporter: Dar autorităţile au spus că persoanele violente au fost ultraşii galeriilor de fotbal.

Nicolae Bacalbaşa: „Dom’ne, ultraşii se pare că sunt sub controlul unor structuri din serviciile de informaţii”.

Reporter: Ce structuri şi cum puteţi dovedi acest lucru?

Nicolae Bacalbaşa: „Până la urmă se va dovedi. (…) Deci ce s-a întâmplat acolo, au fost câteva sute, până la o mie de profesionişti perfect pregătiţi, poate mai bine pregătiţi decât jandarmii, care au avut sprijinul activ şi conştient al aşa-zişilor demonstranţi paşnici. Oricum, toţi cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancţionaţi pentru trei lucruri: participare la o demonstraţie ilegală, conform legii româneşti, participare la o demonstraţie după orele 21 şi o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei”.

Reporter: Totuşi, trăim în secolul 21, când nu mai ai nevoie de autorizaţie pentru a protesta şi poţi manifesta inclusiv după miezul nopţii.

Nicolae Bacalbaşa: „Nu, în secolul 21 şi oriunde, conform legilor române actuale, trebuie să ai autorizaţie”.

Reporter: Libertatea de exprimare e mai puternică decât o autorizaţie.

Nicolae Bacalbaşa: „Nu, legea e mai puternică şi legea-i mai puternică şi decât domnul Iohannis, care a incitat la încălcarea legii”.

 Sursă interviu – RFI

În decursul zilei de 22 august ambasada Israelului la București critică dur afirmațiile „scandaloase și neadevărate” ale deputatului PSD Nicolae Bacalbașa, care a făcut o paralelă între protestele din Piața Victoriei și situația de la granița statului evreu cu Fășia Gaza, și îi cere acestuia „să-și retragă spusele”. – Hotnews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: